Εταιρία - Ιστορικό

 

Καλως ήρθατε στον κόσμο του PROTEIN MARKET.

Tο πιο ολοκληρωμένο Ελληνικό WEB SITE που σε συνεργασία με κορυφαία sites της Ευρώπης, σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση που καλύπτει όλους τους αθλητές που γυμνάζονται με βάρη, συμμετέχουν σε αγωνιστικό επίπεδο Β.Β, που κάνουν οποιαδήποτε αεροβική δραστηριότητα και σε εραστιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο σε οποιαδήποτε άθλημα ομαδικό ή ατομικό.

Είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη σας καθώς ασχολούμαστε με προϊόντα ειδικής διατροφής και εξειδικευμένα ρούχα και αξεσουάρ Β.Β. από το 1991 και συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους γυμναστές, τους καταλληλότερους διατροφολόγους και έχουμε τέτοια πείρα που μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, το γρηγόροτερο service, τις ποιοτικότερες συμβουλές ή υποδείξεις ώστε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας να είναι τα μέγιστα μέσα απο μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ειδικής διατροφής, ρούχων ΒΒ, μαγιώ, αξεσουάρ, καλλυντικών μαυρίσματος και αδυνατίσματος, προϊόντων φαγητού, μπορείτε να διαλέξετε ή να ακολουθήσετε τις προτάσεις μας βρίσκοντας το κατάλληλο προϊόν ή συνδυασμό προϊόντων που θα σας κάνει να πετύχετε τον στόχο σας με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Σε εσάς οι οποίοι έχετε υπάρξει συνεργάτες – πελάτες σε μια μακροχρόνια διαδρομή εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη που δείξατε και δείχνετε.

Σε εσάς τους νέους πελάτες- συνεργάτες μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την επιλογή σας και ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.