Οροι Χρησης

-Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος ,τρόποι παραγγελίας και παράδοσης προϊόντων .

Τρόποι  παραγγελίας  :

1.  Ηλεκτρονικό κατάστημα.                                                                                                                                                   

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας ,μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ,επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε ,τοποθετώντας τα στο καλάθι αγορών, ακολουθώντας τα βήματα που εμφανίζονται στο πρόγραμμα αγορών του ηλεκτρ. Καταστήματος.

Διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας:

Αρχικά πρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή αν είστε  νέος χρήστης(θα σας έρθει άμεσα μήνυμα στο email σας). Αν έχετε κάνει στο παρελθόν εγγραφή, δηλώστε όνομα χρήστη και κωδικό για να προχωρήσετε. Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, με τα σύμβολα + και  - προσθέστε ή αφαιρέστε για να δηλώσετε την  ποσότητα που επιθυμείτε. Έπειτα  πατήστε το πλήκτρο «αγορά». Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε στα προϊόντα για επιπλέον αγορές, πατήστε το πλήκτρο  «συνέχεια» .Αν έχετε ολοκληρώσει τις αγορές σας, πατήστε το πλήκτρο «ολοκλήρωση  παραγγελίας» και στη συνέχεια πατήστε το «προχωρήστε σε πληρωμή».  Ελέγχετε πάλι τα στοιχεία σας  στο πεδίο που εμφανίζεται, αν  θέλετε να διορθώσετε κάτι  σε στοιχεία ή διεύθυνση, παρακαλούμε  ενημερώστε το  και με το πλήκτρο «επόμενο» ,προχωρήστε στο επόμενο πεδίο και επιλέξτε μέθοδο πληρωμής(μετρητά ή κάρτα).  Πατήστε πάλι «επόμενο» και βρίσκεστε στο τελευταίο πεδίο για τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας. Θα σας σταλεί αμέσως  στο email σας , αναφορά για την παραγγελία σας, με τα προϊόντα που επιλέξατε και τα στοιχεία που έχετε δηλώσει(ονοματεπ/μο, διεύθυνση κτλ).

2.   Τηλεφωνική επικοινωνία – παραγγελία.

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία μας : Δευτέρα εως Παρασκευη 09.00 –  20.00 και  Σάββατο 10.00– 15.00 στο  210 9641660 και  6973460446 .    Εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή προϊόντος  και θα καταγράψει  την παραγγελία σας.  Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει προϊόν ,για την πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να μας αναφέρεται τον κωδικό που αναγράφεται  δίπλα στο  είδος  και θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.  

3.   Επιτόπου επίσκεψη στο κατάστημά μας.

Διεύθυνση:  λεωφ. Βουλιαγμένης 41 & Λόντου, στην Γλυφάδα (3ος όροφος).  Ώρες λειτουργίας καταστήματος : Δευτέρα εως Παρασκευη  09.00 – 20.00 και Σάββατο 10.00 -15.00 .

4. Τρόποι πληρωμής :

a.    Με αντικαταβολή μετρητοίς , κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας.

b.    Με χρέωση της πιστωτικής σας  κάρτας ,ακολουθώντας τα βήματα του προγράμματος αγοράς στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Η συναλλαγή σας και τα προσωπικά δεδομένα, είναι απόλυτα διασφαλισμένα ,με την βοήθεια των ειδικών προγραμμάτων και  διεθνών κανόνων ασφαλείας κρυπτογράφησης (SSL),που ακολουθεί το σύστημά μας.(Χρήση Delta Pay – Alpha Bank).

c.     Κατάθεση του χρηματικού ποσού ,σε λογαριασμό της εταιρίας μας. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης πρέπει να ενημερώνει τηλεφωνικά την εταιρία μας στο τηλ. 210 9641660

d.    Συνεργαζόμενες  τράπεζες :


ALPHA BANK – ΧΡΙΣΤΟΥΔΙΑ ΧΑΡΙΣ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 014122002310012026       
ΙΒΑΝ: GR65 0140 1220 1220 0231 0012 026 

EUROBANK - ΜΑΔΕΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 0026.0008.32.0100366387
IBAN: GR30 0260 0080 0003 2010 0366 387

5. Αποστολές:

Ολες οι αποστολές πραγματοποιούνται δωρεάν με τις ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ Δευτέρα με Παρασκευή εφόσον η παραγγελία καταγραφεί μέχρι τις 14 00

6. Χρόνος παράδοσης:

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ παράδοση την επόμενη μέρα 

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός του δικτύου της εταιριας. Αν η πόλη θεωρηθείται δυσπρόσιτη, ο πελάτης παραλαμβάνει ο ίδιος απο το πλησιέστερο ταχυδρομείο.

7. Εξοδα αποστολής:

Τα έξοδα αποστολής ειναι δωρεάν. Ο πελάτης χρεώνετα 2,80€ τα έξοδα αντικαταβολής και 4.45€ αν ζητηθέι παράδοση σε προκαθορισμένη ώρα. Εξαιρουνται βάρη, αλτήρες. Εξαιρουνται πελάτες χονδρικής.

8.Μη διαθεσιμότητα προιόντων:

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας  κάποιου προϊόντος, η εταιρία μας ,έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας  ,ώστε  να μας ενημερώσετε για το  αν  επιθυμείτε να προχωρήσουμε  σε σταδιακή παράδοση  ή αλλαγή  ή ακύρωση.     

9. Ελάχιστη Παραγγελία :  

Το ποσό για ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στα 22,50€              

10. Επιστροφές  Προϊόντων :

Δυνατότητα  επιστροφής  προϊόντος  που αγοράστηκε από το κατάστημά μας ,εντός 10 ημερών.  Το προϊόν ,θα πρέπει να βρίσκεται σε όμοια κατάσταση ,με αυτήν που παραδόθηκε. Για αποφυγή οποιονδήποτε προβλημάτων, παρακαλούμε  να γίνετε  έλεγχος  της συσκευασίας  και  της  κατάστασης  του  προϊόντος ,κατά την παραλαβή του .Σε περίπτωση που διαπιστωθεί  λανθασμένο ή  ελαττωματικό  προϊόν, επικοινωνήστε  μαζί μας και θα αντικατασταθεί  άμεσα με  ευθύνη  και κόστος  της εταιρίας μας , ή θα σας επιστραφούν τα χρήματα εάν αυτό επιθυμείτε. Επιστρόφες πραγματοποιουνται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας .Η αλλαγη προιοντος χρεωνεται 5ευρω

Δήλωση  Πελάτη:

Ο πελάτης εγγυάται την φερεγγυότητα  των στοιχείων που  δηλώνει στον  προσωπικό του  λογαριασμό.   

Επικοινωνία :

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, στα παρακάτω τηλέφωνα 210 9641660 , 6973460446 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση  info@proteinmarket.gr
Για οποιαδήποτε παρατήρηση  ή παράπονο ,μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι  παρατηρήσεις  και υποδείξεις σας, μας   βοηθούν στην βελτίωση των υπηρεσιών μας ,απέναντί σας.

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ,ανανέωσης  του περιεχομένου  της ιστοσελίδας  ή των όρων χρήσης ,χωρίς προειδοποίηση  και  τίθενται σε ισχύ από  την στιγμή δημοσιοποίησής  τους .