Μεμονομένες βιταμίνες

Η ομαλή λειτουργία του μυϊκού και νευρικού συστήματος επιτυγχάνεται μέσα από μεμονωμένες βιταμίνες, οι οποίες βοηθούν τον οργανισμό σας να επανακτήσει την δύναμη και την αντοχή του. Αποτρέπουν τις λοιμώξεις και τα κρυολογήματα, επιτελώντας πολλές από τις απαραίτητες διεργασίες του οργανισμού, όταν είναι αδύναμος.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Anavite 180caps-μη διαθεσιμο
  Το Anavite είναι μια φόρμουλα βιταμινών και μετάλλων που πραγματικά βρίσκεται έτη μπροστά, από κάθε άλλο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα της αγοράς. Στην πραγματικότητα ,πρόκειται για ένα συμπλήρωμα 3 σε 1. Είναι μια άριστα ισορροπημένη φόρμουλα βιταμινών και μετάλλων, που περιεχει κλινικά αποδεδειγμένα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,03€ 36,00€
  Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
 • B 50 Complex 60caps
  Σύμπλεγμα βιταμινών Β, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σας σε βιταμίνες Β. Εκτός τις βιταμίνες Β, έχουν προστεθεί στοιχεία όπως χολίνη, ινοσιτόλη, Paba κτλ για καλύτερη απορρόφηση και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Πάρτε 1-2 κάψουλες καθημερινά ,μαζί με φαγητό.     Αυτό το πρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,31€ 9,06€
 • E 400 268mg 100gels( ληξη 1-20)
  Η βιταμίνη Ε, ανήκει στις λιποδιαλυτές βιταμίνες και έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση στα κύτταρα του οργανισμού, αλλά και στις τροφές. Προφυλάσσει από τις ελεύθερες ρίζες, είναι απαραίτητη για την δημιουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, παίζει σημαντικό ρόλο στις λειτουρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,84€ 10,96€ 21,95€