Γλουταμίνη

Το στρες που παράγεται κατά την διάρκεια της άσκησής σας, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της γλουταμίνης στον οργανισμό σας. Προσφέρετε με τον καλύτερο τρόπο μία βόμβα ενέργειας κατά την διάρκεια της προπόνησής σας, λαμβάνοντας γλουταμίνη σε κάψουλες ή σε σκόνη ανάλογα με τις επιλογές σας. 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Glutamine 300gr- Gaspari-μη διαθεσιμο
    Gloutamine – gaspari Τα τελευταία χρόνια, η γλουταμίνη έχει γίνει αποδεκτή από στον περισσότερο ιατρικό και αθλητικό χώρο, σαν ένα από τα βασικά αμινοξέα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την καλύτερη σωματική υγεία. Η χρήση στον χώρο του bodybuilding έχει γίνει ακόμα πιο επιτακτι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,93€ 19,75€
 • Glutamine Evolution Turbo 500gr hyper trophy
  Glutamine evolution turbo Υψηλής απορρόφησης ,μικροϊονισμένη γλουταμίνη, σε συσκευασία 500γραμ. Ο αντικαταβολικός  ρόλος της γλουταμίνης  και  η αναγκαιότητα χρήσης της, είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια, έχει προστεθεί στα άκρως απαραίτητα «όπλα» των αθλητών.Λαμβάνετε μία δόση μ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,15€ 22,50€
 • L Glutamine & Bcaa 600gr
  Η L-γλουταμίνη + BCAAs της ΝΕΟ, είναι ένα μίγμα δύο προϊόντων L-γλουταμίνη  σε συνδυασμό με 6-1-1 BCAAs Πήρε μια απο τις καλυτερες κριτικες για την αντικαταβολικη του δραση την υψηλή καθαρότητα και είναι ένα προϊόν φυτικής προέλευσης λαμβάνεται με ζύμωση, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για τα καλ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€ 25,00€
 • L Glutamine 600gr
   Η L γλουταμίνη είναι το αμινοξύ που βρίσκεται  σε μεγάλα ποσοστά στους μύες και παράλληλα χρησιμεύει σε πολλές άλλες δραστηριότητες του οργανισμού. Μεταφέρει το άζωτο, εξουδετερώνει την τοξική αμμωνία ,ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, έχει αντιοξειδωτική και αντικαταβολική δράση. Συνίστ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€ 25,00€