Υδατάνθρακες με Ηλεκτρολύτες

Άριστη καύση του λίπους και extra ενέργεια! Οι υδατάνθρακες με ηλεκτρολύτες είναι ένα πολύ βασικό βοήθημα, το οποίο μπορεί να ενισχύσει πολύ τις επιδόσεις σας την ώρα της προπόνησης. Αφομοιώνονται πολύ καλά από τον οργανισμό σας. Αποκτήστε τους με την εγγύηση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.  

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Dextrose 4lbs
  Φόρμουλα δεξτρόζης και ταυρίνης , τέλειος συνδιασμός για χρήση με προϊόντα μονοϋδρικής κρεατίνης , ώστε να πετύχουμε ταχύτατη μεταφορά της στα μυϊκά κύτταρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους ,η πιο κλασική σε συνδυασμό με κρεατίνη. Αναμίξτε 50γραμ προϊόντος σε νερό και προσθέστε 5γραμ. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,34€ 11,58€
 • Amylopectin 1.814gr
  Η αμυλοπηκτίνη του Vit.O.Best είναι 100% καθαρή και δεν περιέχει κανένα άλλο υδατάνθρακα ή γλυκαντικό .Είναι ο ταχύτερος και αποτελεσματικότερος τρόπος για την αποκατάσταση των μυϊκών και ηπατικών αποθεματων γλυκογόνου. Έτσι έχουμε το ιδανικό συμπλήρωμα για όλους τους τύπους αθλητών   ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,95€ 23,50€
 • Isotonic 600gr
  Το isotonic, είναι ένας συνδυασμός ανόργανων αλάτων, ηλεκτρολυτών τα οποια έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν σημαντικα θρεπτικα συστατικα ωστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα στο μέγιστο των προσπαθειών σας. Πώς να χρησιμοποιήσετε: Πάρτε 1 δόση των 40 g. (2 και μισό μεζούρες) με 300 ml. του νερού κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,69€ 14,50€