Τροπος Αποστολης - Επιστροφες

Αποστολές και χρόνος παράδοσης

 

Ολες οι αποστολές πραγματοποιούνται δωρεάν με τις ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ Δευτέρα με Παρασκευή εφόσον η παραγγελία καταγραφεί μέχρι τις 14 00


1. Χρόνος παράδοσης:

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ παράδοση την επόμενη μέρα 

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός του δικτύου της εταιριας. Αν η πόλη θεωρηθείται δυσπρόσιτη, ο πελάτης παραλαμβάνει ο ίδιος απο το πλησιέστερο ταχυδρομείο.

2. Εξοδα αποστολής:

Τα έξοδα αποστολής ειναι δωρεάν. Ο πελάτης χρεώνετα 2,80€ τα έξοδα αντικαταβολής και 4.45€ αν ζητηθέι παράδοση σε προκαθορισμένη ώρα. Εξαιρουνται βάρη, αλτήρες. Εξαιρουνται πελάτες χονδρικής.

3.Μη διαθεσιμότητα προιόντων:

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας  κάποιου προϊόντος, η εταιρία μας ,έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας  ,ώστε  να μας ενημερώσετε για το  αν  επιθυμείτε να προχωρήσουμε  σε σταδιακή παράδοση  ή αλλαγή  ή ακύρωση.     

4. Ελάχιστη Παραγγελία :  

Το ποσό για ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στα 22,50€    

   

Επιστροφές  

 

Δυνατότητα  επιστροφής  προϊόντος  που αγοράστηκε από το κατάστημά μας ,εντός 10 ημερών.  Το προϊόν ,θα πρέπει να βρίσκεται σε όμοια κατάσταση ,με αυτήν που παραδόθηκε. Για αποφυγή οποιονδήποτε προβλημάτων, παρακαλούμε  να γίνετε  έλεγχος  της συσκευασίας  και  της  κατάστασης  του  προϊόντος ,κατά την παραλαβή του .Σε περίπτωση που διαπιστωθεί  λανθασμένο ή  ελαττωματικό  προϊόν, επικοινωνήστε  μαζί μας και θα αντικατασταθεί  άμεσα με  ευθύνη  και κόστος  της εταιρίας μας , ή θα σας επιστραφούν τα χρήματα εάν αυτό επιθυμείτε. Επιστρόφες πραγματοποιουνται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας .